Een bestand uploaden

klik op verzenden wanneer u het bestand wilt uploaden.

 
 

afbeelding

OOvB adviseurs en accountants neemt administratiekantoor Eenheid voor Administratie uit Sint Anthonis over.

Wanroij, september 2020. OOvB adviseurs en accountants - www.oovb.nl - versterkt haar regionale positie in de Brabantse Peel door de overname van administratiekantoor Eenheid voor Administratie uit Sint Anthonis. De overname is het logische gevolg van de samenwerking tussen Eenheid voor Administratie en OOvB adviseurs en accountants die ruim twee jaar geleden is opgestart.

Tijdens de samenwerking is duidelijk geworden dat er een goede klik is tussen beide partijen. Dit heeft hen doen besluiten om de samenwerking met OOvB adviseurs en accountants verder te intensiveren: Eenheid voor Administratie gaat per 1-1-2021 verder onder de vlag van OOvB adviseurs en accountants.

De overname houdt in dat vanaf 28 november 2020 alle 8 medewerkers van Eenheid voor Administratie hun werkzaamheden zullen uitvoeren vanuit het kantoor van OOvB, in Wanroij.

Ook het directie duo van Eenheid voor Administratie, Willy Willems en Tiny Wouters, blijven betrokken en zullen hun werkzaamheden voortzetten vanuit de Wanroijse vestiging van OOvB. Met onverminderd enthousiasme zullen zij zich richten op de bestaande klanten die al zo lang vertrouwen op de administratieve en financiƫle dienstverlening.

OOvB adviseurs en accountants is een gerenommeerd regionaal advieskantoor met 5 vestigingen in Wijchen, Cuijk, Wanroij, Heesch en Uden. Dagelijks zijn ruim 100 professionals actief om kleinere en middelgrote MKB en agrarisch bedrijven bij te staan op het gebied van financiƫle administratie, fiscaliteit, financiering, juridische zaken en subsidie-advies.

 

Toezicht arbeidsrelaties zzp-ers

De handhaving bij arbeidsrelaties van zzp-ers wordt uitgesteld van begin 2021 naar derde kwartaal 2021....

lees verder

Verhuur via Airbnb toch belast

Na de rechtbank en het gerechtshof beslist de Hoge Raad nu definitief over belasting verhuur via Airbnb....

lees verder

Bedoeling contract ZZP-er irrelevant

De bedoeling om geen arbeidsovereenkomst aan te gaan, is niet meer relevant. Dat kan flinke gevolgen hebben voor zzp-ers....

lees verder

NOW 3 aanvragen

U kunt tot en met 13 december 2020 de derde tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW 3) aanvragen....

lees verder

Rekening-courant eigen BV wordt onzakelijk

Een toename van de rekening courant bij de BV kan fiscaal een onzakelijke lening worden. Verlies op die lening is niet aftrekbaar....

lees verder

Breestraat 16a
5845 AV Sint Anthonis

tel.: 0485 383700
fax: 0485 383900

Nieuws

De handhaving bij arbeidsrelaties van zzp-ers wordt uitgesteld van beg...
lees meer

Na de rechtbank en het gerechtshof beslist de Hoge Raad nu definitief ...
lees meer