Een bestand uploaden

klik op verzenden wanneer u het bestand wilt uploaden.

 
 

Over ons

Op 29 februari 1988 startte Willy Willems, oprichtster van ons kantoor, met een administratiekantoor. Het kantoor groeide snel. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat wij onze groei te danken hebben aan tevreden klanten. Uitsluitend door mond-tot-mond reclame zijn wij uitgegroeid tot een kantoor met acht medewerkers en kunnen wij onze klanten een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden.

Een klantgerichte aanpak is altijd ons uitgangspunt geweest. Zo was in de jaren negentig vooral de kennis van automatisering een meerwaarde voor onze klanten. De laatste jaren vraagt vooral het bedrijfsleven steeds meer advies. Ons kantoor is daarom sinds 1 februari 2006 versterkt door de komst van Tiny Wouters. Zijn jarenlange ervaring in het bankwezen en de bedrijfseconomisch/fiscale advisering zijn een welkome aanvulling. Daarbij beschikken wij via onze samenwerkende partners over uitstekende vakspecialisten.

Eenheid

In overleg met u richten wij uw administratie zo in dat alle aspecten ervan een eenheid vormen. Ons team vormt een eenheid en we streven ernaar om ook met de klant een eenheid te vormen. Vandaar ook onze naam: Eenheid voor Administratie (EvA).

Onze visie

Uit reacties van onze klanten blijkt dat zij vooral de kleinschaligheid met de daarbij behorende informele sfeer bijzonder waarderen. Zij zijn tevreden met onze duidelijkheid en kwaliteit en zien dat de adviseur zijn persoonlijke visie kenbaar durft te maken. De visie van ons is: te allen tijde aandacht voor de klant. Deze visie streven wij na met ons team van goedopgeleide, meelevende en gelijkgestemde mensen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bus 8
5446 PK Wanroij

tel.: 0485-452817
fax:

Nieuws